Prosenttia rivistä - sarake

Valitse Ylläpito | Sarakemallit

Määrittele prosenttia rivistä -sarake. Näet paljonko raportin rivi on esimerkiksi liikevaihdosta prosentuaalisesti valitulla aikajaksolla.

Esimerkki; Lisää prosenttia liikevaihdosta sarake

Sarakemallien ylläpidossa klikkaa sarakkeistossa haluamastasi kohdasta sarakeotsikkoa oikealla hiirellä ja valitse Lisää oikealle puolelle | Prosenttia rivistä –sarake.

../_images/columns26.png

Jos käytössä on useampi tilikartta, valitse se, jonka rivimallista haluat valita rivin prosenttia rivistä- sarakkeeseen.

Avautuvasta luettelosta tehdään kaksi valintaa: valitaan yksi sarake (aikajakso) ja rivimallista yksi rivi. Esimerkiksi kuukausittainen toteuma ja tuloslaskelmasta (rivimallista) rivi liikevaihto.

../_images/columns27.png

Anna seuraavaksi sarakkeelle nimi ja paina OK.

Liitä sarake samalla tavalla kuin muutkin sarakkeet, joko jo olemassa olevaan sarakemalliin, tai luo sille oma sarakemalli. Huomioi, että sarakemallissa on oltava mukana prosenttia rivistä-sarakkeen lisäksi myös se sarake (aikajakso), jonka valitsit määrittelyissä.

Esimerkki

Prosenttia liikevaihdosta sarake selailussa. Sarakkeistoon valittu mukaan myös sarake, joka valittiin prosenttia rivin määrityksissä -toteuman kuluva kuukausi.

../_images/columns28.png

Tallenna

Poistu sarakemallien ylläpidosta valitsemalla Paluu. Voit vastata Kyllä jatkokysymykseen tallennuksesta sekä halutessasi kirjoittaa kommentin tekemistäsi muutoksista. Kommentti näkyy lokissa merkintänä Ylläpidot -välilehdellä.

Valitse Selailussa raporttimalliksi (rivimalliksi) se, josta valitsit rivin liikevaihto ja sarakemalliksi se, johon liitit uuden prosenttia liikevaihdosta -sarakkeen.