Tietosuojakäytäntö

Henkilötiedot

Tabella Finland Oy, myöhempänä rekisterinpitäjä, y-tunnus 0994913-2, Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa, puh: +358 9 6689 200, on rekisterinpitäjänä vastuussa henkilötietojen käsittelystä.

Henkilötietojen omistaja, myöhempänä Asiakas, on yksityishenkilö, jonka tietoja käsitellään tai säilytetään rekisterinpitäjän rekistereissä.

Rekisterinpitäjä välittää Asiakkaan turvallisuudesta ja pyrkii kaikissa tilanteissa suojelemaan Asiakkaan henkilötietoja parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisterinpitäjän tavoitteena on noudattaa kaikkia henkilötietojen suojelemista koskevia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Tämä käytäntö auttaa Asiakasta ymmärtämään, minkälaisia henkilötietoja rekisterinpitäjä kerää ja kuinka niitä käytetään. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön Asiakas hyväksyy henkilötietojen käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme henkilötietoja, joita Asiakas on meille antanut tai joita olemme saaneet julkisista lähteistä, mm. internetsivuilta, jotta voisimme täyttää velvollisuutemme Asiakasta kohtaan. Rekisterinpitäjän käsittelemiin henkilötietoihin voi kuulua nimi, henkilötunnus tai henkilönumero (palkkaraportointi), sähköpostiosoite, toimitusosoite, IP-osoite sekä puhelinnumero.

Kuinka käytämme Asiakkaan henkilötietoja?

  • Käyttötuen ja myynnin yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen

  • Lain sallimissa puitteissa palveluiden markkinointiin (sähköpostitse ja puhelimitse)

  • Asiakasviestinnän parantamiseksi

Asiakas voi koska tahansa ottaa rekisterinpitäjään yhteyttä ja kieltää kaiken suoraan kohdistetun markkinoinnin. Jokaisen postituksen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden estää suoran sähköpostimarkkinoinnin.

Rekisterinpitäjä käyttää tietoja ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietojen käyttöoikeus on vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseksi. Tietoja ei luovuteta muille organisaatioille kaupallisiin tarkoituksiin.

Poikkeuksena edelliseen, tietoja voidaan siirtää henkilötietolain puitteissa meille palveluja tuottaville yrityksille myös EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. Kolmansilla osapuolilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa, ja heidän tulee olla sitoutuneita varmistamaan riittävä tietosuojan tason toteutuminen.

Kuinka suojelemme Asiakkaan henkilötietoja?

Rekisterinpitäjällä on käytössä useita tietosuojamenetelmiä, joiden avulla suojataan Asiakkaan henkilötietoja. Henkilötietojen suojelemiseksi käytetään turvatoimina sekä teknisiä että organisatorisia menetelmiä. Rekisterinpitäjä käyttää palvelussaan vahvaa TLS-salausprotokollaa, joka varmistaa suojatun tietoliikenteen Internetissä. Lisäksi rekisterinpitäjällä on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla suojataan verkkoa ja estetään luvaton pääsyn siihen. Fyysinen pääsy tiloihin, joissa tietoja säilytetään, on rajoitettu ja käyttäjien on tunnistauduttava päästäkseen sisään.

Kuinka kauan rekisterinpitäjä säilyttää henkilötietoja?

Tietoja voidaan säilyttää, kunnes tiedon Asiakas toisin ilmoittaa. Asiakas voi koska tahansa ottaa rekisterinpitäjään yhteyttä ja kieltää kaiken suoraan kohdistetun markkinoinnin.

Henkilötietoja ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Henkilötietojen tarkastelu, päivitys ja korjaus

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti Asiakkaalla on kerran kalenterivuoden aikana oikeus saada veloituksetta tietoja siitä, mitä henkilötietojanne käytämme, niiden keräystavasta riippumatta. Jos Asiakas haluaa saada tällaisia tietoja, voitte järjestää sen lähettämällä meille kirjallisen pyynnön. Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan Asiakkaan on allekirjoitettava pyyntö asianmukaisesti ja lähetettävä se postitse rekisterinpitäjän verkkosivustolla annettuun toimitusosoitteeseen.

Rekisterinpitäjä haluaa varmistaa, että Asiakkaan henkilötiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Mikäli jokin rekisterinpitäjälle annettu tieto muuttuu, esim. sähköpostiosoite tai nimi, pyydämme toimittamaan oikeat tiedot sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@tabella.fi, kirjeitse toimitusosoitteeseen tai soittamalla +358 9 6689 200. Asiakkaalla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojen korjaamista, estämistä tai poistamista.

Asiakkaan henkilötietoja ei käsitellä suoramarkkinointitarkoituksia varten, mikäli kyseinen käsittely on erikseen kielletty. Asiakkaalla on koska tahansa oikeus peruuttaa mikä tahansa henkilötietojesi käsittelyyn antama suostumus. Tällainen peruutus saattaa rajoittua vain osaan käsittelystä, esim. suoramarkkinointiin liittyvään käsittelyyn.

Linkit

Sovelluksessamme saattaa olla yhteyksiä muille verkkosivustoille linkkien kautta. Tämä tietosuojakäytäntö koskee ainoastaan rekisterinpitäjän palveluita osoitteessa tabella.fi tai paikallisesti asennettuna Asiakkaan ympäristöön. Mikäli Asiakas siirtyy linkin kautta toiselle verkkosivustolle, on luettava kyseistä verkkosivustoa koskeva tietosuojakäytäntö. Huomaa, että rekisterinpitäjä ei ole vastuussa henkilötietojen käsittelystä muiden verkkosivustojen toimesta tai muilla verkkosivustoilla.

Tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset

Tämä tietosuojakäytäntö on tehty syyskuussa 2017 ja päivitetty lokakuussa 2017. Rekisterinpitäjä varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tätä tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustolla.