Loki

Valitse Muut I Loki

Pääkäyttäjällä on käytössään loki, johon Tabella kerää tietoja käyttäjien järjestelmään tekemistä muutoksista. Loki kerää tiedot: raporttien ajoista, ylläpidosta, budjetin ja ennusteen syötöstä, kirjatuista kommenteista- esim. kommentoitu tiliohjauksiin tehtyjä muutoksia. Lokista näkyy myös järjestelmään tällä hetkellä kirjautuneet käyttäjät ja Link välilehdissä vyörytysmäärittelyt -käytetyt ohjaukset.

../_images/administrator-settings15.png

Toiminto

Lokissa on useita välilehteä; mm. Ajot, Ylläpito, Budjetin syöttö, Ennusteen syöttö ja kirjautuneet käyttäjät.

Esimerkiksi Ajo (LogRun) välilehdellä näkyy:

-Pääkäyttäjän järjestelmä, järjestelmän nimi

-Aika, päivämäärä, jolloin lokimerkintä luotu

-User, käyttäjätunnus

-Toimenpide, käyttäjän suorittama toimenpide

-Kommentti, kommentti, jonka käyttäjä on syöttänyt tehtyään muutoksia

Tabella luo automaattisesti lokimerkinnän kun vaihdetaan aikajaksoa. Käyttäjän itse kirjoittamat kommentit, esimerkiksi tilikartan ylläpidossa tekemien muutosten tallennuksen yhteydessä, näkyy Ylläpito välilehdellä.

LogBud / LogFct

Sarakkeista näkee millä tasolla syöttö budjetin / ennusteen on tehty, syöttäjän käyttäjätunnus ja lokimerkinnän luonnin päivämäärä sekä kellon aika

Lokiin kirjataan myös budjetin / ennusteen luonti ja tehdyt datan muokkaukset

Link -välilehdet

Linkit välilehdillä on määriteltyjen vyörytysten tietoja. Välilehdellä näkyy datan siirroissa käytettävät ohjaukset. Lokissa lisänä sarakkeet Error Description. joka antaa viittausta mahdollisista virheistä vyörytyksissä. Sarakkeiston lopussa on näkyvissä myös vyörytyksen lukuja.

../_images/administrator-settings17.png